Share |

Hoiva-alan yritys Kouvolassa

Yrityksen toiminnan takana on paljon tietoa, taitoa ja kokemusta omaavia työntekijöitä:
 • Yrittäjä/Omistaja/Nimikesuojattu Kodinhoitaja ja koulutettu hieroja KAARINA MANULA
 • Sosionomi/Lastentarhanopettaja JENNI SUHONEN
  aiti.jpg
 • Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja PÄIVI AUTIO
 • Hoiva- ja henkiökohtainen avustaja ANNUKKA PUOLATIE   (Lähihoitaja oppisopimus 2019 tammikuu)
 • Lähihoitaja TOMMI HARTIKAINEN
 • Lähihoitaja LAURA SALMI
 • Henkilökohtainen avustaja/siivooja KIRSI KORHOLA(osa-aikainen)
 • Lähihoitaja SANNA KALLIONIEMI (osa-aikainen)

Hieronta

Hieronta palveluja tällä hetkellä ovat klassinen hieronta, tehostettuna kuumilla kivillä. Tarjolla on myös Kuivakuppausta/imukuppihierontaa. Käytettävissä on rentouttava, että hoitava jalkahieroja, sekä Neurosonic-divaani

Hierontapalvelut HALLITUSKATU 7 F 2 krs. 45100 Kouvola. 

 Kotipalvelu

Kotipalveluun kuuluu tukipalvelut sekä perushoito, hoiva ja huolenpito. Esim. avustaminen aamu/iltatoimissa, suihkutukset, asiointipalvelut, pyykkihuoltoa, siivoukset, ruoanlaittoa, ulkoilussa avustaminen, lapsen hoitopalvelut, ikkunoiden pesu, vanhemmille ihmisille myös ATK-opastusta, piha- ja puutarhanhoitoa, lumityöt sekä lemmikkien hoitoa jne.

Henkilökohtainen apu

 1. Välttämätöntä toisen ihmisen antamaa apua niissä tavanomaiseen elämään liittyvissä toimissa, jotka henkilö tekisi itse, mutta vamman tai sairauden vuoksi hän ei selviä niistä itse.
 2. Itsenäisen elämän mahdollistaja vaikeavammaiselle henkilölle.
 3. Vammaispalvelulain mukainen palvelu, johon palvelun myöntämiskriteerit täyttävällä vaikeavammaisella henkilöllä on subjektiivinen oikeus.

Palvelut painottuvat kuntouttavaan työotteeseen, jolla asiakkaan toimintakykyä parantamalla pyritään auttamaan häntä selviytymään jokapäiväisistä arkiaskareista paremmin ja tuetaan omaisen jaksamista lähimmäisen hoidossa.

Sosiaalihuoltopalveluna on Sinulla ja perheelläsi on oikeus saada palvelua silloin, kun toimintakykysi on heikentynyt esim. iän, elämäntilanteen, raskauden, uupumuksen tai sairauden vuoksi ja tarvitset apua esim. siivouksessa, kotitöissä, kylvetyksessä tai lastenhoidossa. Palvelu on tällöin edullisempi arvonlisäveron ollessa 0%. Voit kysyä  luottamuksella apua tilanteeseenne.

Yritys on Kouvolan kaupungin yksityisten ilmoitusvaraisten sosiaalipalveluiden rekisterissä!

Koe KOSKETUKSEN lämpö ja luotettavuus!
 

Yrityksellä on kaveri-koirat nimeltään Hilla ja Helmi

Hilla ja Helmi ovat Suomen Lapinkoiria, narttuja. Hilla on 8-vuotias ja Helmi 3,5-vuotias Hillan oma pentu. Hilla ja Helmi ovat kaikkien kavereita ja rakastavat rapsuttamista!

Voisitko kenties sinä kutsua Hillan ja Helmen kyläilemään luoksesi?  

koirat.jpg